donderdag 4 september 2014

Auto, trein, vliegtuig, auto

Na een korte rit zijn we weggebracht met de auto en hartelijk uitgezwaaid door het thuisfront.
Treintje kwam op tijd en de overstap in Heerlen ging maar net goed. 20 sec. later en we zouden de intercity hebben gemist.
Is de NS tegenwoordig zo strak en nauw op elkaar afgestemd???

Goed aangekomen in het CitizenM hotel naast de vertrekhal. Kleine kamer die je met een afstandsbediening kunt regelen zoals temp. licht, luxaflex en TV uiteraard.

Na een heerlijke nachtrust lekker ontbeten en op het gemak naar de vertrekhal gelopen.

Inchecken ging lekker vlot na een korte wandeling waren we lekker op tijd bij gate G4.  Enige consternatie ontstond toen ze bij de scanner een (vergeten) zakmesje vonden in onze handbagage. Die blijft dus achter.....

De vlucht naar Washington ging netjes op tijd weg en voor we het wisten waren al een paar uur voorbij. Het eten ging wel echter het gehannes op klaptafeltje zweeft telkens tussen gezelligheid en irritatie..

Na de landing op Washington moesten we door diverse security checks die binnen 30 min. waren afgerond. Achter ons stond de hal inmiddels propvol dus die hadden pech.

Het vliegtuig naar Denver had wat vertraging maar United zou het toch gaan halen zeiden ze.  Je raad het al, niet dus. Wegens een storm in het midden van het land moesten we een stukje (300mijl) om gaan vliegen en daar was extra brandstof voor nodig. So far so good... totdat de piloot meld dat de brandstoftruck spoorloos was..... Uiteindelijk zijn er mensen uitgestapt om via een andere vlucht proberen weg te komen maar dat was voor ons geen optie ivm de koffers die gewoon blijven zitten. De brandstoftruck is toch gevonden en we konden na nog een klein halfuur voor de startbaan wachten vertrekken.

Even na 2000uur lokale tijd in Denver zijn we geland. 1,5 uur later dan gepland.
De bagage ophalen was zo gepiept en we konden vlot naar het auto verhuur bedrijf.
Helaas mochten we geen auto uitkiezen en kregen we een Mitsibushi Outlander mee waar zo te zien alles op en aan zit incl. 4wd. Dat zullen we zijn zeker eens gaan testen.

Na een kort ritje van 15min. waren we bij ons hotel en zijn we na een douche direct gaan slapen.
We waren inmiddels 22 uur wakker.