vrijdag 26 juni 2015

25-6: Dagje Denver

Vanmorgen al heel vroeg wakker (rond 0530) en als eerste even met thuis gebeld of alles OK is. Dat was zo en met ons ook 😆
Rond 0730 maar opgestaan en de koffers gerangschikt zodat we makkelijk de spulletjes uit de auto kunnen halen zonder de koffers telkens mee het hotel in te nemen.
Rond 0800 maar eens het ontbijt gaan bekijken en dat viel niet tegen.
Van pancakes tot ei, fruit, toast en toetjes zaten we binnen 40 min. propvol.
Daarna bij de Wallmart boodschappen gedaan waaronder een koelbox en stoeltjes. Eenmaal alles in de auto te hebben geladen op weg naar Cherry creek mall. Hier bleef wat aan de vingers plakken wat tegenwoordig mode schijnt te zijn. Tja je moet toch een beetje met de tijd mee.
In de namiddag zijn we het State Capitol ingegaan en een rondleiding gehad. Erg leuk en een prachtig gebouw om te bezichtigen. Vanuit de koepel (er werd gewaarschuwd dat het wel 99 trappen waren...  We zijn wel wat gewend hoor..😉) kreeg je een mooi uitzicht over de stad. Een aantal foto's later zijn we 16th Street afgelopen naar Union Station.
Niet helemaal nieuw omdat we dit vorig jaar ook gedaan hadden.
Na een tijdje genieten van de zon en omgeving, met de gratis bus terug naar het capitol en vervolgens terug naar het Hotel. Geen moment te vroeg want de lucht betrok en op radio en tv werd storm voorspeld. Dat hadden we niet besteld!
Uiteindelijk viel het bij ons mee. We zaten te eten toen er een fikse hagel en regenbui overkwam en op het moment dat we klaar waren stopte het netjes en werden we getrakteerd op een dubbele regenboog.
Helaas geen foto's kunnen toevoegen aan dit bericht. Blogger wil niet helemaal meewerken 😠

24-6: op reis naar denver.

Vanmorgen uiteraard vroeg wakker.  Ja dat doen vakantiekriebels 😊
Op het gemak ontbeten en na snel uitchecken en een kort ritje stonden we op de parkeerplaats waar de auto de komende 24 dagen kan uitrusten.
Na 5 min. wachten bij het verkeerde bushokje kwamen we erachter dat in België voor dag en nacht 2 verschillende opstap punten wordt gebruikt. Zal wel aan ons liggen dat we nog niet helemaal wakker waren.
Eenmaal op de luchthaven ging het lekker snel ondanks dat iedereen op vakantie leek te gaan. We hebben stoelen kunnen bemachtigen bij de nooduitgang dus lekker veel ruimte.