dinsdag 9 september 2014

Dagje Rocky Mountains

Vanmorgen weer vroeg wakker (althans ik, patricia gaat voor het record langslapen maar daar steek ik een stokje voor😁).

Gelukkig geen last van het Mexicaans eten gehad dat overigens heerlijk was.

Vandaag stond Trailridge road tot aan Grand Lake en Bear Lake op het programma.

Op de helft van de weg Trailridge road, bevind zich de "Continental divide". Al het water wat links ervan valt vloeit uiteindelijk in Pacifische Oceaan, alles rechts gaat naar de Atlantische Oceaan. Of was het andersom???
Al met al een zeer leuke weg die vergezichten op bergen en valleien laat zien. Met regelmaat stopjes voor foto of korte wandeling zorgde ervoor dat we tegen de middag in Grand Lake arriveerden.
Hier stonden een heleboel oude houten gebouwen met een typische houten boardwalk waar vroeger cowboys overheen slenterden en nu wij dus langs de vele souvenirs winkeltjes.

Een ongezonde (ja helaas het moest ervan komen) lunch bij "Sloopy's grill" vulde onze maagjes en we konden weer op pad.
Eerst tanken voor omgerekend 40euro voor 48ltr (lache 😂) en op weg naar Bear Lake. Hier hebben we een wandeling om het meertje gemaakt en waren we net op tijd terug waren want het begon te regenen. De herfstkleuren lieten zich al zien en leverden mooie plaatjes op.

Inmiddels was het ook al 16:30, tijd om terug te gaan. Een groepje Elk's zorgde voor een oponthoud en na vele foto's later uiteindelijk weer terug in ons Motel.
Opfrissen, eten en boodschappen voor morgen staat voor de rest van vandaag op het programma.

Tsjuus....