maandag 15 september 2014

13-9: Dagje geysers.

Vanmorgen lekker  uitgeslapen en daarna ontbijt naar binnen gewerkt.
Uitchecken bij het hotel ging ook vlotjes en vervolgens rustig op weg naar Old Faithfull, om met de nodige stops de prachtige geisers etc. vast te leggen.
Het weer zit ons ook mee want al gauw liep het kwik tegen de 20°c.

Een paar km voorbij ons hotel stonden een hoop toeristen langs de weg geparkeerd. En waar een hoop toeristen op een kluitje staan daar  is wat te zien! Dus wij ook brutaal auto half op de weg laten staan en mee kijken. Jawel hoor, een grizzly beer op 50 mtr afstand. Gelukkig stonden wij wel 20 mtr hoger dan hem(of haar). Een Park Ranger sommeerde iedereen weg te gaan ivm het verkeer, maar niemand reageerde. Of hebben jullie een beer gezien? vroeg hij.
Yes mr. Ranger.  Oh dan is het goed...

Nadat de beer uit het zicht was gingen we weer op weg en al gauw doemde de een na het ander natuurverschijnsel op.
De ene geiser nog mooier dan de andere en zowel met de camera als beide gsm's werd er volop gekniepst en filmpjes gemaakt. We durven ze niet te tellen hoeveel we in 1 week tijd al hebben vastgelegd....  Dat wordt serieus werken en nagenieten na de vakantie om al het fotowerk uit te zoeken.

Tegen 1600uur kwamen bij Old Faithfull Inn aan en met verbazing stapten we het hotel binnen.
Schitterend vorm gegeven en helemaal van hout straalt dit hotel een megasfeer uit. En dan ligt de beroemdste geiser van Yellowstone (old faithfull) er recht tegenover..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten