maandag 22 september 2014

22-9: dagje 2 rond moab.

Omdat het gisteravond slecht weer bleef hebben we maar wat wasjes gedraaid bij het motel en op de kamer TV gekeken. Er was een marathon van Duck Dynasty op.
Verveeld hebben we ons niet.
Vanmorgen liet de  zon zich in de ochtend al volop zien en het belooft de rest van de dag droog te blijven met een  temperatuur van 28°c. 
Eerst ontbijten en dat hebben we gedaan bij Red Rock Café waar we meteen sandwiches voor de middag gekocht hebben. Even tanken en een zak ijs voor de koelbox, en op weg naar Arches National Park. Bij de ingang was het al druk. Bij de eerste viewpoint stond dan ook al gelijk file. Vele viewpoints later en korte wandelingen besloten om terug naar Moab te gaan. In de namiddag gaan we nog naar Canyonlands zodat we daar de zonsondergang kunnen zien.
Tegen 1600uur ingestapt en op weg naar Canyon lands. Eerst de view points langs die weer mooie vergezichten en kleuren van de langzaam ondergaande zon weergaven.
De zon zou om 19:15 ondergaan en we besloten om deze bij Mesa Arch te gaan meemaken. We waren dan ook ruim op tijd bij de Arch die een blik op de canyon gaf alsof je door een venster keek.
Helaas bleef er een wolk voor de zon hangen die het een beetje verpestte. Maar toch een  bijzondere plek om te zijn. Op de terugweg naar de auto (via een aangelegd paadje toch 15min. wandelen) kwamen dan toch de echte zonsondergang kleuren in de lucht en rotsen om ons heen.
Tegen 20:00 uur waren we weer terug in Moab waar we bij Zak's heerlijk hebben gegeten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten